به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید شامگاه امروز در دیدار نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی،با بیان این که طلاب و روحانیون وظایف سنگینتر و بیشتری را نسبت به سایر مردم دارند اظهارداشتند در روایات متعددی از علما تجلیل و تعریف شده است؛ اما باید به مسئولیتهای خطیر آنها هم توجه داشت.
ایشان با بیان این که پس از انقلاب اسلامی افقهای جدیدی پیش روی ملت ایران و از جمله روحانیت شیعه گشوده شده است تفقه در دین را نخستین وظیفه حوزه های علمیه برشمردند و تصریح کردند: ابتدا باید اسلام را به خوبی بشناسیم و سپس آن را برای دیگران تبیین کنیم تا این تعلیم و آموزش به طور کامل صحیح باشد.
حضرت آیت الله نوری همدانی گفتند: علما و مراجع در گذشته درب خانههایشان را به روی مردم باز می گذاشتند و حضوری فعال در اجتماع داشتند که این رویه باید امروز هم از سوی روحانیت دنبال شود.
این مرجع تقلید با اشاره به بدعتهایی که در طول تاریخ گریبان مسلمانان را گرفته است اظهارداشتند: شناخت بدعتها و رفع آنها با تبیین صحیح برای مردم، وظیفه روحانیت است.
ایشان با بیان این که برخی ها قبل از انقلاب گمان میکردند روزگار دین سپری شده و اسلام دیگر پاسخگوی نیازهای بشر نیست و نمیتواند جهان را مدیریت کند افزودند: حضرت امام خمینی(ره) ثابت کردند که عقیده و گفته آنها اشتباه است.
معظم له با بیان این که مستکبران عالم در طول تاریخ پی برده بودند که اسلام دینی قدرتمند به جنگهای جهانی و تجزیه عثمانی به عنوان یکی از دولت های بزرگ اسلامی توسط غربی ها اشاره کردند و یادآورشدند:دولت عثمانی را به 17 کشور کوچک تقسیم کردند و پس از تشکیل سازمان ملل نیز حق وتو را به صورت انحصاری برای خود قرار دادند تا مسلمانان نتوانند هیچ نقشی در مدیریت دنیا داشته باشند.
ایشان ادامه دادند:زمانی که اسلام و مسلمانان آماج تهمتها و هجمهها بودند انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و اندیشه جدایی دین از سیاست و محدود بودن دین به عبادات فردی را باطل کرد.
حضرت آیتالله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت پرداخت زکات در اسلام گفتند: اسلام دینی است که به همه ابعاد اقتصادی، فرهنگی و سیاسی توجه دارد.
ایشان با بیان این که اسلام برای همه نیازهای مردم دنیا پاسخهایی مناسب دارد خاطرنشان کردند: انفال در اسلام یعنی تمام منابع ثروت ملی از قبیل معادن، جنگلها، کوهها و... در اختیار حاکم اسلامی است تا بتواند از این راه به ریشه کن کردن فقر و ایجاد ثروت درجامعه اقدام کند.
این مرجع تقلید با بیان این که زکات سمبل انفاق است گفتند:امیرالمومنین(ع) در زمان خود زکات را شامل بر اسب نیز قرار دادند و زکات آن را دریافت میکردند.